Ексклюзиви
понеділок, 27 серпня 2007 11:44

Рейтинг найкомфортніших міст

Журнал The Economist опублікував рейтинг найкомфортніших для життя міст миру. П"ятий рік підряд перше місце займає канадський Ванкувер. На другому місці - австралійський Мельбурн, на третьому - столиця Австрії Відень.

До першої десятки увійшли австралійські міста Перт, Аделаїда і Сідней, канадський Торонто, а також Копенгаген, Женева і Цюріх.

Перше місце з кінця зайняв Алжир, на один рядок вище - столиця Бангладеш Дакка, а третє з кінця місто - столиця Нігерії Лагос. Десятка гірших також включає Карачі, Катманду, Абіджан, Дакар, Пномпень, Тегеран і Боготу.

Міста оцінювалися з погляду рівня стабільності, наявності загрози тероризму, якості транспортної інфраструктури і інших параметрів. Найбільш крупні мегаполіси, такі як Нью-Йорк, Лондон, Токіо, Париж і Гонконг не зайняли високих місць через велику кількість транспорту і високий рівень злочинності, повідомляє www.rian.ru.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг найкомфортніших міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути