четвер, 08 березня 2018 17:00

Рабінович: Ми повинні в першу чергу відстоювати національні інтереси, як це робить Трамп

Рабінович: Ми повинні в першу чергу відстоювати національні інтереси, як це робить Трамп
На думку Рабіновича, в першу чергу Україна має відстоювати власні національні інтереси. Фото: Depo

Україна сьогодні не в змозі перейти на європейські стандарти якості продукції через високу вартість модернізації виробництва, тому для початку наші політики повинні об'єднатися, підняти економіку держави, отримати "кредити зростання", а після - стандартизувати всю промисловість на європейський лад.

Про це заявив народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі телеканалу NewsOne.

Побудувати Європу у себе, в Україні, з відкритою економікою і вільним бізнесом - ось вихід з ситуації, вважає політик.

"Нещодавно наша влада заявила про перехід на європейські стандарти якості продукції. Тепер для того, щоб наші продукти харчування підходили під ці стандарти, потрібно закупити спеціальне європейське обладнання для виготовлення товарів. Далі його повинен сертифікувати представник з ЄС, а потім займатися моніторингом цього обладнання при експлуатації повинен також дипломований фахівець з Євросоюзу. Виходить, що все - від бабусі в селі, яка тримає курей, до фабрики з виробництва курячих яєць - повинні купити дороге устаткування і використовувати його "під наглядом" людей з Європи. У підсумку повний перехід нашої сільськогосподарської промисловості на європейські стандарти обійдеться нам в 160 млрд. Хіба ми можемо зараз собі це дозволити? Ні звичайно! Ми ж при цьому абсолютно погубимо власне виробництво ", - упевнений парламентарій.

Він заявив, що "така Європа нам не потрібна", так як в результаті Україна втратить своє виробництво, а громадяни будуть змушені харчуватися продуктами низької якості.

"Очевидно, що на виході ми отримаємо таку картину: нам з ЄС будуть ввозити товари низької якості, тому що дозволити ми собі зможемо тільки такі через низьку купівельну спроможність, а випускати свої ми не будемо мати права. Упевнений, що така Європа нам не потрібна! Ми повинні побудувати Європу у себе вдома ", - підкреслив народний депутат.

Політик поділився і своїм баченням вирішення проблем у взаєминах з міжнародними партнерами.

"Сьогодні Україна повинна налагодити рівний діалог з міжнародними партнерами, а не просити милостиню. Для цього ми зобов'язані припинити чвари всередині держави, сісти за стіл, домовитися - і почати будувати велику і успішну Україну, де буде відкрита економіка, захищені інвестиції, вільний від тиску бізнес. Так, як це робить Дональд Трамп, який, завдяки своїй проамериканської політиці, відроджує виробництво товарів в своїй країні. Коли до влади в Україні прийдуть люди, які будуть мислити "проукраїнські", тоді ми переможемо! "- резюмував Вадим Рабінович.

Зараз ви читаєте новину «Рабінович: Ми повинні в першу чергу відстоювати національні інтереси, як це робить Трамп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути