неділя, 06 квітня 2008 17:17

"Татушка" знову вагітна (ФОТО)

Солістка групи "Тату" Юля Волкова, здається, стала розсудливою. Замість ексцентричних витівок в компанії чоловіка і подруг співачка тепер виходить у світ з татом і поводиться спокійно.

Привчити батька до світського життя зірка вирішила на показі відомого дизайнера Юлії Далакян, який пройшов в четвер в рамках RussianFashion Week.

На показі Юля зіткнулася з неприємністю: дефіле затримувалося на цілих півтори години. Це час зірка вирішила згаяти з користю - вдосталь наговоритися з татом. Волкова як на духу виклала батькові все, що турбувало її у відносинах з чоловіком Парвізом.

"Юля, не хвилюйся, коли твоя мама була вагітна тобою, у неї були такі ж проблеми, - утішав Олег Вікторович Волкову.

"Татушка" була як ніколи щира з татом і навіть довіряла йому вирішувати важливі особисті рішення.

"Тато, як ти думаєш, варто йому говорити?" - насторожено радилася Юля.

Після приїзду "татушок" з Америки, куди група їздила працювати над новим кліпом, Волкова кардинально змінилася. Те, як схудла Юля, змусило понервувати навіть найхудіших моделей показу. Як призналася співачка "Z", вона сіла на строгу дієту Маї Плісецької - балерина завжди на питання про феноменальну худизну відповідала: "Сиджу не ївши". Волкова слідує тим же принципам.

"Жерти менше треба" - розкрила Юля секрет стрункості.

До речі, на показ Далакян Волкова принципово вирішила одягнутися якомога простіше.

"Знаєте, ми були в Америці, і я просто дивувалася, наскільки там люди прості, - розповідає Юля. - Я не розумію, для чого потрібно вбиратися і гламурно одягатися! Мені здається, достатньо вже того, що ми самі прийшли на вечірку."

Юля, мабуть, недоговорює: все-таки їй не все рівно, як виглядає вона і її близькі друзі. За прикладом не доводиться ходити далеко: як тільки на тиждень моди настигнула Олена Катіна на високих шпильках і стала на голову вище Юля, та змусила її зняти туфлі. Так Олена і ходила якийсь час босоніж по ковроліну.

На подіумі дивували вже не "татушки", а дві новоявлені моделі - Діма Білан і його продюсер Яна Рудковська. Бізнес-леді і поп-зірка продефілювали по доріжці, зірвавши шквал овацій. Але і цього разу не обійшлося без неприємного інциденту. Коли почався показ, ніхто не міг знайти ні Яну, ні Діму.

"Стійте, не починайте, ми не можемо знайти Діму Білана", - панікували організатори за кулісами, повідомляє "Z".

Зараз ви читаєте новину «"Татушка" знову вагітна (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути