Ексклюзиви
пʼятниця, 13 липня 2007 19:30

"Регіони" відхрещуються від Януковича в образі Шрека

Прес-служба Партії регіонів спростовує, інформацію, що з"явилася в газеті "Україна молода", про те, що штаб Віктора Януковича нібито розробив рекламний ролик, де прем"єр з"являється в образі Шрека, повідомили в прес-службі Партії регіонів.

"Прес-служба Партії регіонів висловлює співчуття тим сайтам, які попалися на чергову газетну качку і повідомили про те, що ПР готує ролики за мотивами мультфільму "Шрек". Жалкуємо, що ті, хто передрукував неправдиві відомості, забули про принципи роботи журналіста і навіть не спромоглися перевірити інформацію в прес-службі Партії регіонів", – мовиться в заяві.

"Видно, автор "України молодої", який написав про неіснуючі ролики, переплутав 13 липня з 1 квітня", - наголошується в заяві.

"Тому відповідально заявляємо, що придумані "Україною молодою" і згадані іншими мас-медіа ролики Партія регіонів не проводила і не замовляла. У разі ж, якщо подібні ролики і з"являться, ми попереджаємо громадськість - ніякого відношення до них наша партія не має. Ми розцінюватимемо це як провокацію наших "невгамовних" політичних конкурентів", - заявили в прес-службі партії.
Зараз ви читаєте новину «"Регіони" відхрещуються від Януковича в образі Шрека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути