Ексклюзиви
пʼятниця, 24 жовтня 2008 12:47

"Регіонали" забрехались. Політики не дали ні копійки на викуп моряків "Фаїни"

"Регіонали" забрехались. Політики не дали ні копійки на викуп моряків "Фаїни"

Держструктури України, а також політичні партії не мають відношення до грошей, необхідних для викупу моряків судна "Фаїна", заявив представник власника сухогрузу Віктор Муренко в інтерв"ю українській газеті "Факти".

"Завдяки професіоналам в переговорах вже видно світло в кінці тунеля. На даний момент знайдений грошовий ресурс. У цьому немає заслуги державних структур. Та і заяви політичних партій про те, що гроші на викуп моряків зібрані, були голослівними. Ніхто з політиків не прийшов і не сказав, що на такому-то рахунку лежить певна сума грошей", - сказав Муренко, відзначивши, що питання повинне бути вирішений наступного тижня.

Раніше Партія регіонів повідомила, що зібрала частину суми, необхідної для викупу моряків. 17 жовтня родичі українських членів екіпажу "Фаїни" заявили, що гроші вже зібрані. Вони також підтвердили, що велику частину грошей дали представники Партії регіонів, зокрема лідер партії Віктор Янукович.

Пірати погрожують убити заручників у разі силової операції з їхнього звільнення. Сума викупу постійно міняється. У свій час пірати вимагали 20 млн, потім - 8 млн, потім знову збільшували його до 20 млн. На сьогодні, нібито сума необхідного викупу складає один мільйон доларів.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" забрехались. Політики не дали ні копійки на викуп моряків "Фаїни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути