четвер, 11 березня 2010 13:11

"Рамштайн" дві години частував киян вибухами та вогнем (ФОТО)
9

9 березня у столичному Міжнародному виставковому центрі виступила німецька група "Рамштайн". Як повідомили кореспонденту Gazeta.ua організатори концерту частину дівчат, які стояли біля входу у виставковий центр, соліст "Рамштайну" Тіль Ліндеманн попросив пропустити безкоштовно в честь 8 Березня.

"На сцену співаки вийшли у червоних шкіряних фартухах, - каже представник концертної агенції "АСА" Ігор Ковальський. - Ліндеман прорізав собі вихід в декораціях автогеном, інші виконавці пролізли через отвір за ним. На глядачів одразу направили струмінь вогню".

Дві години на сцені вибухали піротехнічні засоби.

"Коли співали пісню "Benzin" на сцену винесли бензоколонку. Ліндеманн узяв шланг, з нього у повітря вилетіло кілька клубків вогню. Потім на сцену вибіг чоловік. Від вогню, який лився зі шлангу, він загорівся, як факел. Палаючий силует почав в паніці бігати по сцені. Всі подумали, що це якийсь фанат. Навіть охорона не одразу зрозуміла, що це каскадер".

Піною глядачів поливали під час виконання скандальної пісні "Pussy". Торік група зняла на нього порнографічний кліп.

"Ліндеманн осідлав величезну рожеву гармату і облив багатотисячну публіку піною. А коли закінчив співати сказав українською "Щиро дякую! Покажіть мені ваші руки! Ще! Ще! Рамштайн любить вас".

Клавішник Флейк взяв український прапор, ліг на надувний човен і натовп проніс його на руках по залу, а потім повернув на сцену".

12 березня "Раммштайн" виступить у Польщі.

"Я сидів біля фан-зони, - каже киянин Максим Кривицький. - Читав, що на "Рамштайн" купляли квитки депутати. Хотів побачити, як відриватимуться Шуфрич і Катеринчук. Вони якось казали по тєліку, що люблять "Раммштайн". Але нікого з депутатів там не було. Певно, купляли квитки своїм дітям. Я бачив тільки співачку Олену Вінницьку".

По телефону кореспонденту Gazeta.ua співачка Олена Вінницька поділилася враженнями від концерту.

"Рамштайн" переплюнули усіх. Я слухаю їх уже десять років. Це не найулюбленіша моя група, але їх ритми мені подобаються. Кращого та феєричішого шоу я в Україні ще не бачила", - каже артистка.

Всі ФОТО: Таїсія Стеценко, Корреспондент.нет

Зараз ви читаєте новину «"Рамштайн" дві години частував киян вибухами та вогнем (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути