середа, 10 жовтня 2007 18:57

"Бітцевській маніяк" зізнався в здійсненні ще 14 вбивств

Так званий "бітцевській маніяк" Олександр Пічушкін продовжує надавати свідчення в Мосміськсуді, в середу він зізнався ще в 14 вбивствах.

В середу допит Пічушкіна продовжився і він розповів про події, що стосуються 14 епізодів, по яких йому пред"явлені звинувачення.

Пічушкін звинувачується в здійсненні 49 вбивств і трьох спробах вбивства.

За два дні свідчень Пічушкін признався всього в 18 вбивствах, тим часом, свою провину у вбивстві однієї людини він не визнав.

Як очікується, на майбутньому засіданні в четвер підсудний продовжить надавати свідчення і розповість про інші 33 епізоди звинувачення, пред"явленого йому.

Надаючи свідчення в середу, він заявив: "взагалі, я сьогодні перевантажуватися не буду. Це драматичні спогади. Мені вчора вистачило".

Пічушкин заявив, що в травні 2001 року він склав "список із знайомих, кого хотів би убити". Кажучи про свої жертви, підсудний заявив: "у мене було 29 знайомих і 34 незнайомих".

Злочинні дії, за даними слідства, Пічушкін здійснював з 1992 по 2006 роки. Активніше обвинувачений діяв з 2005 по 2006 роки на території Бітцевського парку. В основному жертвами підсудного були чоловіки, серед потерпілих були всього чотири жінки - троє були убиті, на одну - здійснений замах. В кінці червня 2006 року прокуратура Москви заявила про завершення розслідування цієї однієї з найгучних кримінальних справ останнього часу, повідомляє ІНТЕРФАКС.

Зараз ви читаєте новину «"Бітцевській маніяк" зізнався в здійсненні ще 14 вбивств». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути