понеділок, 22 жовтня 2007 10:05

П"ятеро британських підлітків забили каменями чоловіка

П"ятьох британських хлопчаків у віці від 12 до 14 років засудили до двох років позбавлення волі за вбивство чоловіка, якого вони забили камінням, повідомляє в п"ятницю Sky News.
Ернест Нортон (Ernest Norton) був убитий у лютому 2006 року в центрі дозвілля міста Еріт (Erith) у графстві Кент. Він грав у крикет зі своїм сином, коли група хлопчаків напала на нього, викрикуючи образи й кидаючись камінням. Два камені влучили Нортону в голову, розбивши вилицю. Після цього в чоловіка стався серцевий напад, і він помер.

Молодшому з нападників було 10 років. Усіх п"ятьох визнали винними в ненавмисному вбивстві та порушенні громадського спокою.

У ході слідства стало відомо, що хлопчаки були членами вуличної банди й зібралися в центрі дозвілля для того, щоб побитися з іншою бандою.

Один із обвинувачених, втім, показав, що кидав камені не в чоловіка, а в стовпчик крикетної хвіртки, намагаючись "заради сміху" зіпсувати Нортону і його синові гру, передає Лента.

Зараз ви читаєте новину «П"ятеро британських підлітків забили каменями чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути