пʼятниця, 21 травня 2010 17:49

П'яні батьки загубили 5-місячне немовля

П'яні батьки загубили 5-місячне немовля

У місті Суми на тротуарі знайшли 5-місячну дитину, яку загубили п'яні батьки.

Як повідомили сьогодні правоохоронці, пізно вночі до чергової частини міліції надійшло телефонне повідомлення від місцевої мешканки про те, що зникла її дитина.

Сама дівчинка з будинку піти ніяк не могла, оскільки їй виповнилося лише 5 місяців від народження. Тому перша версія, яка виникла у правоохоронців, - дитину викрали.

Керівництвом Сумського міськуправління міліції вночі по тривозі був піднятий особовий склад райвідділу Ковпаківського СГУ ГУМВС в Сумській області. Працівники міліції одразу ж виїхали за вказаною адресою, де їх чекали мати та батько дитини, причому обидва були сильно п'яні.

Поговоривши з батьками, міліціонери з'ясували, що напередодні в компанії друзів вони відпочивали на природі в лісосмузі, неподалік від житлових будинків. Пізно вночі, повертаючись додому, подружжя посварилося, та так, що дружина, сівши в таксі, поїхала додому, а чоловік залишився з немовлям.

Майже через годину жінка згадала про дочку. Знайшовши свого чоловіка, вона спробувала з'ясувати, куди ж він подів дитину, але той нічого не пам'ятав. Не знайшовши дочки, лише близько трьох годин ночі мати звернулася за допомогою в міліцію.

На щастя, протягом ночі з немовлям нічого не сталося. Весь цей час дівчинка пролежала на тротуарі біля заводського паркану в безлюдному місці. І тільки о п'ятій ранку випадковий перехожий - водій маршрутного таксі, який йшов у гараж за машиною, побачив дитину і повідомив про свою знахідку в міліцію і медикам.

На даний час, за висновком лікарів Сумської міської лікарні, стан 5-місячної дитини задовільний.

Щодо батьків працівники міліції склали адміністративні протоколи за статтею 178 (вживання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у стані алкогольного сп'яніння) та ст.184 (не виконання батьками та особами, які їх замінюють, обов'язків по вихованню дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Вирішується питання про притягнення батьків до відповідальності.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «П'яні батьки загубили 5-місячне немовля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути