неділя, 22 липня 2012 02:26

Путін заборонив рекламувати алкоголь в інтернеті

Путін заборонив рекламувати алкоголь в інтернеті

Президент Росії Володимир Путін підписав закон про заборону на рекламу алкоголю в інтернеті і друкованих виданнях, повідомляється на сайті Кремля 21 липня. Заборона на рекламу алкоголю у пресі вступить в силу 1 січня 2013 року, заборона на подібну рекламу в інтернеті - в день офіційного опублікування закону.

Закон, що вносить поправки в закон "Про рекламу", був прийнятий Держдумою 6 липня і схвалений Радою Федерації 18 липня. Відповідно до документа в інтернеті і в пресі буде заборонена реклама будь-яких алкогольних напоїв, у тому числі пива.

Зараз в Росії немає ніяких обмежень на рекламу алкоголю в інтернеті, в той час як в друкованих виданнях заборонено тільки рекламувати алкогольні напої на першій і останній смугах (також заборонено рекламу спиртних напоїв у виданнях, орієнтованих на дітей та підлітків).

Один з авторів закону депутат Держдуми В'ячеслав Тимченко раніше заявляв, що в майбутньому заборону на рекламу алкоголю необхідно зробити повною. На його думку, спиртні напої слід продавати тільки у спеціалізованих магазинах, куди будуть пускати тільки повнолітніх покупців.

Зараз ви читаєте новину «Путін заборонив рекламувати алкоголь в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути