середа, 13 серпня 2008 15:40

Пророцтва Ванги налякали Ющенка і Качинського?

Пілот польських ВВС, керівник літаком, на якому лідери Польщі, України і балтійських держав прямували в Тбілісі, вже в повітрі відмовився летіти до Грузії.

В результаті літак узяв курс на Азербайджан, звідки автоколона з лідерами держав і прибула в Тбілісі, повідомляє інтернет-газета "Дни.ру".

Пілот мотивував своє рішення міркуваннями безпеки. Дійсно, останні декілька днів ситуація в Грузії залишалася напруженою. Розв"язаний президентом країни Михайлом Саакашвілі конфлікт в Південній Осетії переріс в широкомасштабні бойові дії із застосуванням важкої бронетехніки і авіації. Низка країн навіть прийняли вирішення про екстрену евакуацію своїх громадян, у тому числі і сімей дипломатів, з небезпечної зони.

Не виключено, що пілота польських ВВС збентежив прогноз, що приписується відомій болгарській віщунці Ванзі. У пресі публікувалися прогнози, зроблені нібито від імені Ванги, в яких вона попереджала, що в 2008 році відбудеться замах на чотирьох голів держав.

Цікаво, що летіти на одному літаку з візитом до Саакашвілі зібралися чотири президенти - Литви, Польщі, України, Естонії і прем"єр Латвії. Президент України Віктор Ющенко на брифінгу в аеропорту перед вильотом відзначив, що візит до Грузії переслідує чіткі цілі, зокрема демонстрацію солідарності з грузинським народом, передає "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Пророцтва Ванги налякали Ющенка і Качинського?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути