четвер, 29 листопада 2007 17:30

Проїзд в автобусах подорожчав до гривні

24 листопада в Чернігові проїзд в автобусах подорожчав з 70 коп. до гривні. Тож у понеділок люди зранку штурмували тролейбуси. У них проїзд за старою ціною — по 60 коп.

— Біля мого дому ходять тільки автобуси. Коли були по 70 копійок, їздив. Тепер уранці йшов пішки по грязюці з вулиці Єськова до ремзаводу, щоб зекономити й поїхати тролейбусом, — каже 47-річний Борис Давидич.

В автобусах 23-го і 35-го маршрутів уже наприкінці жовтня почали давати білетики по гривні. Хоча проїзд ще коштував 70 коп. Люди допитувались у кондукторів: "Це  ви до подорожчання морально готуєте?".

— Міськрада обіцяла узгодити нові тарифи в перших числах листопада, от ми й замовили білети зарання, — пояснює власник автобусів 35-го маршруту Андрій Гребенник.

Із 1 грудня подешевшають проїзні в тролейбусах. Раніше загальний на тиждень коштував 72 грн, студентський — 36, учнівський — 18 грн. Тепер відповідно — 48, 24 і 12 грн.

У Сумах міськраді вдалося домовитися з перевізниками, щоб ті не підвищували з 1 листопада ціни на проїзд у маршрутках із гривні до 1,5. Сумчани в маршрутках і досі платять гривню, в автобусах — 60 коп., у тролейбусах — 50 коп.

Зараз ви читаєте новину «Проїзд в автобусах подорожчав до гривні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути