четвер, 17 квітня 2008 17:12

Президент Східного Тимора повернувся на батьківщину

Президент Східного Тимору Жозе Рамуш-Орта в четвер повернувся на батьківщину. Раніше повідомлялося, що повернення президента до Східного Тимор відбудеться у вівторок.

Нагадаємо, Рамуш-Орта більше двох місяців провів в австралійському місті Дарвін, де він проходив реабілітацію після вчиненого на нього замаху 11 лютого.

Прилетівши, Рамуш-Орта насамперед подякува виконуючому обов"язки президента Фернандо де Араухо, відзначивши, що де Араухо добре керував країною за його відсутності.

Рамуш-Орта також закликав лідера тиморських повстанців Гастао Салсиньйо припинити кровопролиття і здатися владі.

Він також спростував інформацію про те, що керівник замаху Альфредо Рейнадо знаходився в резиденції президента на запрошення самого Рамуша-Орта. За словами президента, він не призначав зустрічі з командиром повстанців, які вчинили замах на його життя.

На думку президента, за замахом стояли якісь сили в Індонезії. Він також повідомив, що президент Індонезії Сусіло Бамбанг Юдойоно пообіцяв з"ясувати, чи були замішані громадяни Індонезії у вчинені замаху, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Президент Східного Тимора повернувся на батьківщину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути