пʼятниця, 08 червня 2007 13:01

Прабабусю Леніна спалили як відьму

Психолог з Німеччини Гюнтер Крузе, складаючи родовід Володимира Ульянова (Леніна), виявив, що прабабусю вождя світового пролетаріату спалили як відьму.

Психолог декілька років провів в архівах, складаючи західноєвропейську гілку родоводу Леніна. "Я дістався до Середньовіччя, виявив предка Леніна, що жив в XIII столітті", - повідомив Крузе, який також з"ясував, що сам доводиться Леніну онучатим племінником по материнській лінії.

В цілому починаючи з 1267 року Крузе нарахував близько тисячі родичів Леніна. За його словами, серед численних предків Ілліча були, зокрема, пастор Хефе, який очолював церковну общину в роки тридцятилітньої війни, а також купці і керівники Ганзейського союзу - торгового об"єднання північнонімецьких міст, яке існувало в XIV-XVI століттях за часів воїйн проти Данії. Але найцікавішою представницею роду є відьма, яку спалили за вироком Святої Інквізиції. Проте, на жаль, інформації про неї майже не збереглося, повідомляє NEWSru.




Зараз ви читаєте новину «Прабабусю Леніна спалили як відьму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути