вівторок, 11 грудня 2018 21:26

Поведінка Бойка підла і негідна - "Опозиційний блок"

Поведінка Бойка підла і негідна - "Опозиційний блок"
В "Опозиційному блоці" заявили, що поведінка Бойка підла і негідна. Фото: Кp.ua

У вівторок, 11 грудня, на допиті в МВС для дачі свідчень у кримінальному провадженні, відкритого за доносом Ю. Бойко, побували Співголова "Опозиційного блоку" Борис Колесников і Співголова політвиконкому партії Олександр Касянюк, про це йдеться в заяві фракції і партії, повідомляє сайт партії, передає Комсомольская правда в Україні.

"Наш колишній колега народний депутат Юрій Бойко напередодні запланованого на 15 грудня з'їзду партії "Опозиційний блок" написав заяву в Національну поліцію, щоб зірвати з'їзд. Юрій Бойко, який покинув "Опозиційний блок" не згоден з тим, що партія продовжить своє існування без нього.

У своїй заяві він звинувачує нашу команду в правопорушеннях за статтями 170 (перешкоджання діяльності політичних партій) та 358 (підробка документів) Кримінального кодексу України.

Юрій Бойко та Сергій Льовочкін були виключені з фракції "Опозиційного блоку" у Верховній Раді після того як в односторонньому порядку прийняли рішення про злиття з іншою політичною силою, при цьому Юрій Бойко навіть публічно заявив, що "Опозиційний блок" для нього залишився в минулому. Для розгляду ситуації, що склалася в партії і у виконання березневого рішення Політради партії (до слова, підписаного, в тому числі, і самим Юрієм Бойком) було призначено проведення з'їзду. Наша команда відкрита для обговорення всього, що стосується партії, і ми запрошуємо колишніх колег взяти участь в з'їзді для дискусії зі згаданих питань", - відзначає сайт.

При цьому фракція і партія вважає, за необхідне зазначити, що доноси в силові структури на своїх колишніх колег - це вчинок підлий і без сумніву, його псевдоопозиційність після цих дій стала очевидна і для рядових партійців, і для мільйонів українських виборців.

"В кінці листопада мене запросили на Радіо НВ, де однією з тем був з'їзд партії і те, що його потрібно провести до 15 грудня. Це - вимога обласних політради.

Моя заява лягла в основу доносу Юрія Бойка, який вже публічно заявив про відхід з "Опозиційного блоку". Він звинувачує мене і мого колегу (Олександра Касянюка) в тому, що я виступив по радіо, а наш голова виконкому підробив документи. Співголова виконкому не може підробити документи, якщо він відправляє їх від свого імені. Мій правовий статус в цій справі - свідок. Я додам: свідок ганьби цього недовидвинутого кандидата Юрія Бойка, який пише заяву на своїх колег. Суть в тому, що один з лідерів опозиції пише заяву чинної влади (з якої воює) на своїх колег по опозиції, щоб зірвати з'їзд опозиційної партії. Це - нонсенс ", - прокоментував ситуацію Борис Колесніков.

Зараз ви читаєте новину «Поведінка Бойка підла і негідна - "Опозиційний блок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути