пʼятниця, 15 травня 2015 22:14

Помічник нардепа потрапив у будівельний скандал на Микільській слобідці

Помічник нардепа потрапив у будівельний скандал на Микільській слобідці
Фото: kp.ua

Поряд з будівництвом на Микільській слобідці розгорівся новий скандал.

Останні місяці йдуть суперечки, чи потрібен житловий комплекс на березі Дніпра поруч зі станцією метро "Лівобережна". Поки доля будівництва вирішується в судах, активісти пильно стежать за ситуацією. У п'ятницю, 15 травня, місцеві жителі зняли на відео дії помічника народного депутата Наталії Новак. За зображенні видно, як чоловік у костюмі в супроводі нардепа виносить з території дві металеві металоконструкції, повідомляють Українські новини.

За словами депутата Київради Олеся Маляревича, який курує реконструкцію зони здоров'я на Микільській слобідці, на майданчику було встановлено 17 елементів кріплення для нових тренажерів.

- Місяць тому сюди приїжджав мер Кличко, - розповів "КП" Олесь Маляревич. - Місцеві жителі тоді попросили: якщо тут будують, то нехай забудовник оновить зону здоров'я, якій більше сорока років.

Районна адміністрація звернулася до будівельної компанії, і та замовила установку 16 тренажерів для спортивної частини, і ще з десяток для дитячого майданчика. 15 травня вдень залили бетоном основи для тренажерів.

- Вдень приїхала Наталія Василівна з помічником, це зафіксували на телефони місцеві жителі, - продовжує Маляревіч. - П'ять металевих основ зникли, ще сім вирвали з місця, де вони застигали в бетоні.

На відео, ці предмети, на яких пізніше планували встановити тренажери, забирає помічник нардепа. За словами депутата Олеся Маляревича, коли він прибув на місце, то одразу викликав міліцію, яка пізніше брала свідчення в Наталії Новак.

Зараз ви читаєте новину «Помічник нардепа потрапив у будівельний скандал на Микільській слобідці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути