Ексклюзиви
вівторок, 16 червня 2020 11:19

Помер батько п'ятого президента України

Помер батько п'ятого президента України
Олексій Порошенко народився в Румунії. Герой України, заслужений працівник сільського господарства України. Фото: eurosolidarity.org

Сьогодні помер Олексій Іванович Порошенко. Напередодні 84-річного чоловіка, батька п'ятого президента України, госпіталізували з інсультом. Про це повідомили у партії "Європейська солідарність".

"Все своє життя він присвятив служінню Україні, розвитку її економіки, дбав про людей. Висловлюємо щирі співчуття Петру Олексійовичу та Марині Анатоліївні, усім рідним і близьким з приводу тяжкої втрати - смерті батька та друга, наставника та порадника. Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль від втрати рідної людини. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи", - вказано на сайті "Європейської солідарності".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили дату, коли суд розгляне запобіжний захід Порошенку

Олексій Порошенко народився 11 червня 1936-го в Румунії. Герой України, заслужений працівник сільського господарства України. Депутат Вінницької обласної ради (2006–2010) від партії "Наша Україна". Член постійної комісії з питань агропромислового комплексу. На виборах до Верховної Ради 2012 року кандидат у народні депутати у окрузі №16, але у вересні за рішенням родини припинив участь у перегонах.

Печерський райсуд Києва розглядатиме клопотання про обрання запобіжного заходу 18 червня колишньому президенту, нардепу Петрові Порошенку.

Зараз ви читаєте новину «Помер батько п'ятого президента України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути