вівторок, 24 червня 2008 13:54

Пол МакКартні закликає не їсти м"яса по понеділкам

Британський музикант і вегетаріанець Пол МакКартні впевнений, що зниження споживання м"яса допоможе врятувати планету. Сер Пол вивчив доповідь ООН, в якій мовилося, що зниження споживання м"яса допоможе зупинити глобальне потепління, повідомляє журнал RollingStone.

"Провести понеділок без м"яса - все одно, що похід у спортзал. Тільки з однією відмінністю - ви піклуєтеся не тільки про своє здоров"я, а потенційно рятуєте планету, допомагаючи запобігти зміні клімату", - заявив МакКартні після вивчення документа.

Нагадаємо, що екс-бітл вже давно є вегетаріанцем і екологічно свідомим музикантом. Так, нещодавно він виступив проти вбивства австралійських кенгуру, назвавши це "ганебною різаниною".

Нещодавно Пол МакКартні відзначив свій 66-й день народження. А 14 червня поточного року в Києві МакКартні танцював на сцені, як молодий хлопець під час свого двогодинного концерту. Концерт називався "Independence Сoncert". Концерт носив некомерційний характер і мав на меті об"єднати українців навколо ідей миру, любові та єдності.

Відзначимо, що МакКартні - відомий британський музикант, володар багатьох престижних музичних премій, зокрема "Гремі", учасник гурту "Beatles", повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Пол МакКартні закликає не їсти м"яса по понеділкам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути