пʼятниця, 07 березня 2008 08:53

Прихильниці Джордан роздяглися разом з нею (ФОТО)

Модель Кеті Прайс, яка трималася останнім часом в тіні знов проявила своє "гламурне друге я" під псевдонімом Джордан, пише газета DailyMail.

У одному з магазинів Лондон знаменитість днями представила свою нову колекцію нижньої білизни. Причому разом з Джордан позували її найбільші прихильниці. "Я вирішила запросити дівчат зі свого фан-клуба виступити моделями разом зі мною, тому я повідомила всі, а потім вибрала шість дівчат", - говорить вона.

Не дивлячись на проведену в грудні в Лос-Анджелесі операцію по зменшенню грудей, бюст 29-річної Джоржан під час показу виглядав більш ніж вражаючим. Говорять, зараз мати трьох дітей збирається повернутися до Америки, щоб ще більше зменшити його.

Минулого тижня чоловік Джордан, Пітер Андре, відзначав свій 35-річний ювілей. "Ми хотіли поїхати до Парижа, але на дорогах були пробки і ми запізнилися на потяг", - розповідає Джоржан, додаючи, що подарувала чоловікові на день народження дитячий рояль білого кольору, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Прихильниці Джордан роздяглися разом з нею (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути