вівторок, 23 червня 2020 08:31

Показали Одеське "дорожнє мистецтво": зупинки для велетнів і ліліпутів
3

У місті Чорноморськ та селищі Великодолинське Овідіопольського району на Одещині при виготовленні зупинок громадського транспорту робочі прорахувалися з розмірами. В результаті лави опинилися на неналежній висоті.

Світлини таких зупинок опублікував на своїй Facebook-сторінці ексначальник Служби автомобільных доріг в Одеській області Олег Варивода.

Начальник Одеського облавтодору показав зупинки невідповідних розмірів
Фото: facebook.com
Начальник Одеського облавтодору показав зупинки невідповідних розмірів
Начальник Одеського облавтодору показав зупинки невідповідних розмірів

Зупинки він назвав витворами "дорожнього мистецтва" та зауважив, що працівники доволі оригінально підійшли до вирішення питання по зупинках.

"Одна зупинка, як розумію для дуже чотких пасажирів, а інша - ... дайте свій варіант, бо в мене версії скінчилися (жіночка там ніяка не карлиця, а звичайної анатомії). Така уява, що деякі наші місцеві чиновники так засиділись в своїх кабінетах та службових автівках, що взагалі не розуміють, як виглядають наші громадяни" - написав Варивода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укравтодор спочатку повинен створити дороги і тільки потім брати за них плату - експерти

Допис супроводжують дві світлини. На одній лава на зупинці виглядає гігантською і сягає жінці, що стоїть поруч, плечей. На іншому фото лава вбетонована в основу зупинки таким чином, що ледь сягає по кісточки чоловіку.

В коментарях колишній чиновник зауважив, що це не проміжний стан зупинок, а перманентний - такий вигляд вони мають з 2019 року.

Проєкт закону №3509 про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік" ухвалила Верховна Рада України. Мета закону - забезпечити можливості спрямування коштів фонду боротьби з пандемією Covid-19 та її наслідками на покращення транспортного сполучення, будівництво, реконструкцію та ремонт автомобільних доріг загального користування державного значення.

Зараз ви читаєте новину «Показали Одеське "дорожнє мистецтво": зупинки для велетнів і ліліпутів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути