Ексклюзиви
четвер, 29 серпня 2024 09:10

Поціловані долею: астрологиня назвала нереально щасливі знаки

Поціловані долею: астрологиня назвала нереально щасливі знаки
Зірки сприятимуть вашому розвитку та збагаченню. Фото: pixabay.com

29 серпня на вас чекає маса цікавих подій. Насолоджуйтеся зустрічами з людьми, які зроблять ваше життя більш насиченим.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Тельці, Раки, Діви та Козороги відчують себе нереальними щасливчиками, - говорить астрологиня. - Ці знаки-суперщасливчики будуть поціловані долею і отримають усе, чого заслуговують. Те, про що тільки почали мріяти, раптом почне збуватися. Зірки сприятимуть вашому розвитку та збагаченню. Цього дня не можна сваритися і давати обіцянки. Ви навряд чи зумієте дотриматися слова. Операції купівлі-продажу пройдуть вдало. Вам щаститиме на вигідні пропозиції. Обновіть свій гардероб. Кохані виявлятимуть ревнощі. Обіймайте їх частіше і не втомлюйтеся пояснювати, що немає підстав для підозр".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Господарюйте економно. До приходу грошей потрібно ще трохи протриматися. Не виставляйте на продаж свої речі. Процес виховання дітей довірте партнеру. Ви не зможете залишатися послідовними у вимогах до малечі.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Милим приємно буде бачити вас усміхненими. Досить сумувати. Проводьте разом більше часу. Поставлені у цей день пломби недовго прослужать. Зачекайте з візитом до стоматолога.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Добре просуватимуться щоденні справи. Великим планам не дано здійснитися. Знайте міру в усьому. Не варто витрачати гроші на покупки, без яких можна обійтися.

Рак (22 червня - 22 липня)

Досить спостерігати, як все вдається в інших. Візьміться за власні справи і здивуєтеся, як успіх усміхнеться саме вам. Час здійснювати свої бажання. Нові романтичні стосунки надихатимуть.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Усе вдаватиметься, якщо не поспішатимете. Утримайтеся від придбання авто та меблів. Випадкова зустріч з колишніми коханцями позбавить вас спокою. Не шкодуйте про втрачені стосунки.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Святкуйте дні народження, насолоджуйтеся увагою та турботою друзів. Найкращі подарунки отримаєте від дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому світить нова робота, високі заробітки та кар'єрний ріст - фінансовий гороскоп на вересень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не піддавайтеся на умовляння родичів. Під їхнім тиском можете щось круто змінити у своєму житті, а потім шкодувати про це.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Жорстка конкуренція примусить вас іти на додаткові витрати. Не шкодуйте ні про що. Думайте не про підвищення заробітку, а про його збереження. Не радійте поверненню у ваше життя колишніх коханих. З ними повернуться й неприємні спогади. Краще одразу розставте усі крапки над "і" і не давайте партнерам марних сподівань.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Це непростий день для спілкування з найріднішии. Порозумітися з батьками та коханими зуміють одиниці. Причин для сварок зараз буде вдосталь, але не марнуйте часу на це. Скористайтеся літнім розпродажем, аби освіжити гардероб.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Колеги та друзі хвалитимуться перемогами, тому й вам кортітиме змін. Заспокойтеся і добре проаналізуйте усе, чого досягли цього літа. Почуватиметеся неабияким щасливчиком.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Відчуєте себе улюбленцем долі. Те, про що тільки почали мріяти, раптом почне збуватися. Зірки сприятимуть вашому розвитку та збагаченню.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Сміливо ходіть на співбесіди. Прагніть високих заробітків та кар'єрного росту. Важко справи підуть у сімейному бізнесі. Це день особливих зустрічей. Проведіть вечір у товаристві колег та друзів. Вам буде про що розповісти одне одному.

Астрологиня здивувала прогнозом на тиждень і назвала два знаки, які озолотить останній тиждень літа.

Зараз ви читаєте новину «Поціловані долею: астрологиня назвала нереально щасливі знаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути