Ексклюзиви
понеділок, 10 червня 2024 12:31

Побачити магію: діти загиблих героїв-десантників 46-ї бригади побували на цукерковій фабриці Roshen
7

Пам'ять про кожного воїна, який віддав своє життя за Україну, повинна жити вічно, а їхні родини мають відчувати тепло, турботу та вдячність. У цьому переконаний пʼятий президент України Петро Порошенко.

На прохання командира 46-ї ОАМБр команда Порошенка організувала для дітей бійців 46 бригади, які загинули, потрапили в полон або зникли безвісти, поїздку на вінницьку фабрику Roshen.

Для дітей загиблих воїнів влаштували екскурсію на фабрику Roshen
Фото: eurosolidarity.org
Для дітей загиблих воїнів влаштували екскурсію на фабрику Roshen
Для дітей загиблих воїнів влаштували екскурсію на фабрику Roshen
Для дітей загиблих воїнів влаштували екскурсію на фабрику Roshen
Для дітей загиблих воїнів влаштували екскурсію на фабрику Roshen

Окрім екскурсії у магічний світ цукерок і шоколаду, діти також отримали подарунки – планшети, смартфони та іграшки.

"Цю ідею запропонував особисто командир 46 бригади, а ми як завжди підтримали. Спитали в діток, чого особливого вони б хотіли, вони попросилися на фабрику. Кажуть, що виготовлення солодощів - це справжня магія, тому дуже хочуть подивитися. Ну і по секрету сказали, що сподіваються зустріти Віллі Вонку", – розповів Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко: на Парламентській асамблеї НАТО ми закликали країни Альянсу зняти обмеження на удари по цілях в Росії

Він особисто провів екскурсію на виробництво і показав, як створюються улюблені в усьому світі солодощі.

"Для мене нема нічого більш цінного, ніж побачити їхні посмішки, світло в очах та радість від нових вражень. Ці очі достатньо наплакалися, тому дуже радий, що сьогодні вдалося змусити їх сміятися", – сказав Порошенко.

"Дякую діткам, які так бережуть пам'ять про своїх батьків та любов до України. Прапори 46 бригади, які сьогодні привезли родини, це найцінніші артефакти, варті кожного музею світу", – написав п'ятий президент у соцмережах.

"Для всієї нашої команди війна - це дуже особисте. Станом на сьогодні на фронті воюють 214 працівників Рошену, 10 з них віддали своє життя за Україну, 4 пропали безвісти. З нашої команди "Європейської Солідарності" на фронті 2319 людей. Тому пам'ять для нас - це дуже важливо", - переконаний Порошенко.

За його словами, потрібно продовжувати жити.

"Тому вчора тільки повернулися з фронту, а сьогодні проводимо вихідні з родинами бійців та пораненими воїнами. Дуже важливий меседж - ми разом, ми пам'ятаємо, ви можете на нас розраховувати. Люди живуть доти, доки жива пам'ять про них. Будемо пам'ятати про кожного воїна та триматися разом, так і переможемо!" - наголосив Порошенко.

П'ятий gрезидент Петро Порошенко під час поїздки на південний напрямок передав 26-му окремому дивізіону річкових катерів та Одеській військовій академії партію техніки на суму майже 19 млн грн. Морякам привезли авторемонтну майстерню на базі вантажівки DAF, генератори і потужні зарядні станції.

Зараз ви читаєте новину «Побачити магію: діти загиблих героїв-десантників 46-ї бригади побували на цукерковій фабриці Roshen». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути