Ексклюзиви
середа, 20 жовтня 2010 13:29

Підприємство можна буде зареєструвати за 15 хв - Тігіпко

Підприємство можна буде зареєструвати за 15 хв - Тігіпко

Підприємство в Україні можна зареєструвати за 15 хвилин, не спілкуючись з жодним чиновником, заявив віце-прем'єр з питань економіки Сергій Тігіпко.

Коментуючи ухвалення ВР закону щодо ліцензованих видів робіт та електронної реєстрації підприємств, лідер партії Сильна Україна заявив, що український парламент прийняв закон, яким скасовано 92 відсотки ліцензованих видів робіт.

Про це повідомляє Корреспондент.net з посиланням на прес-службу політика.

"Таким чином, ми прибрали близько двох тисяч позицій", - повідомив Тігіпко, і позитивно оцінив законодавче закріплення Верховною Радою можливості електронної реєстрації підприємства.

За його словами, тепер в Україні "практично за 15 хвилин можна через Інтернет зареєструвати своє підприємство, не спілкуючись з жодним чиновником".

Крім того, за інформацією Тігіпка, зараз розробляються законодавчі ініціативи з приводу зменшення термінів виділення землі під будівництво та видачі дозволів на цей вид діяльності.

Все це, разом зі змінами в податковому та митному законодавстві, на переконання політика, буде сприяти поліпшенню інвестиційного клімату в країні.

"Адже наша біда в тому, що всі процедури занадто зарегульовані, тому інвестор боїться йти в Україну", - зазначив Тігіпко.

Нагадаємо, що напередодні, 19 жовтня, Верховна Рада скасувала ліцензування 22 видів господарської діяльності. За ухвалення в цілому запропонованого Президентом Віктором Януковичем законопроекту № 6696 проголосували 339 депутатів при мінімально необхідних 226.

Зараз ви читаєте новину «Підприємство можна буде зареєструвати за 15 хв - Тігіпко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути