четвер, 22 жовтня 2009 12:55

Під Верховною радою буде "вулиця червоних ліхтарів"

Під Верховною радою буде "вулиця червоних ліхтарів"

У цю п"ятницю, 23 жовтня, о 9:30 під стінами Верховної Ради жіночий рух FEMEN проведе акцію "Депутатські дівчата" в рамках національної кампанії боротьби з секс-туризмом і проституцією "Україна - не бордель".

Учасниці акції будуть вимагати від депутатів негайного прийняття закону про криміналізацію клієнта N 5223 від 14 жовтня 2009 року.

Активістки FEMEN організують вулицю червоних ліхтарів біля Верховної Ради.

Вони будуть не тільки протестувати, а і загравати з депутатами, пропонуючи їм хабар у вигляді поцілунку за їхній голос на користь прийняття закону про криміналізацію клієнта, повідомили в організації.

"Українки перетворилися на заручниць депутатських піар-кампаній. Нашою свободою користуються для підвищення рейтингів. Ми не допустимо, щоб закон, якого ми вже рік домагаємося, перетворився на залежаний законопрект, або був відкликаний. Ми вимагаємо його негайного прийняття" , заявила лідер жіночого руху FEMEN Анна Гуцол.

Національна кампанія боротьби жіночого руху FEMEN з секс-туризмом і проституцією "Україна - не бордель" стартувала в липні 2008 року і отримала широку підтримку світової громадськості.

Жіночий рух FEMEN - всеукраїнська громадська організація, заснована в 2008 році групою однодумців на чолі з Анною Гуцол.

Нагадаємо, що в жовтні Організація FEMEN провела в Києві чергову акцію протесту проти секс-індустрії під назвою "Ех, зальотні".

Активістки жіночого руху в неділю на Майдані Незалежності на своїх плечах протягнули джип.

За задумом організації в машині перебували основні фігуранти секс-туризму - депутат, силовик і сутенер.

"Таким чином FEMEN викрив кришування секс-індустрії високопоставленими особами в одній зв"язці з бандитами, а також їх спроби затягнути ухвалення закону про кримінальну відповідальність клієнта повії і пролобіювати легалізацію проституції під приводом поповнення бюджету країни", зазначили організатори акції.

За матеріалом Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Під Верховною радою буде "вулиця червоних ліхтарів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути