понеділок, 15 вересня 2008 17:41

Київські студентки закликають турків не чіплятись до українських дівчат

Київський жіночий рух Femen, відомий акцією "Україна - не бордель", 21 вересня в черговий раз вийде на демонстрацію. Метою стане посольство Туреччини, поведінкою підданих якої по відношенню до українських дівчат обурені студентки.

Про це повідомляє Ганна Гуцол, лідер жіночого руху Femen.

Акція відбудеться у неділю, 21 вересня, о 13:00 у стен посольства Турецької республіки (вул. Арсенальна, 18).

На цей раз дівчата будуть одягнені в сексапільних медсестер, озброєних шприцами з 30% розчином брому, щоб жартома закликати робити "гарячим південним чоловікам" ін"єкції з метою придушення їх лібідо.

Таким чином київські студентки продемонструють необхідність охолодити запал громадян Туреччини, які проживають в Україні. Їх некоректна поведінка і упередження щодо легковажності і доступності українських дівчат, на думку представників Femen, стає причиною безцеремонних і нахабних інтимних пропозицій, якими турки докучають українським дівчатам.

Приводом для акції стало опитування, проведене жіночим рухом Femen спільно з Інститутом політичних, соціологічних і маркетингових досліджень ім. Тараса Шевченка, в ході якого було опитано шляхом анонімного анкетування 1200 студенток вузів Києва. За наслідками опиту, Туреччина упевнено лідирує в переліку країн, громадяни яких найчастіше зверталися до українських дівчат з некоректними інтимними пропозиціями.

Повні результати опитування будуть оприлюднені в ході недільної акції у стен турецького посольства.

Femen призве працівників турецького посольства проводити роз"яснювальну роботу зі своїми громадянами, які мають намір відвідати Україну, попереджати їх, що проституція в Україні заборонена законом і застерігати від участі в протизаконних діях на території України.

"Ми вважаємо, що в такій роботі зі своїми співвітчизниками повинен бути зацікавлений і уряд Туреччини, адже і в Україні формується імідж більшості турецьких громадян, як секс-туристів, що в майбутньому може привести до загострення конфліктів на основі ксенофобії і расової нетерпимості вже в Україні. Запобігти такому розвитку подій повинні уряди обох країн", - відзначають представники руху.

Нагадаємо, активістки Femen раніше провели акції Метро-Рух-Життя спільно з Київським метрополітеном і Немає води в крані - миюся на Майдані проти відключення гарячої води.

Найбільш резонансною стала акція студенток Україна - не бордель.

Тоді, 30 липня, організатори акції разом з представниками українського шоу-бізнесу вийшли на Майдан, одягнувшись повіями, з метою звернути увагу керівництва країни, громадськості і преси на проблему активного розвитку підпільного секс-туризму в Україні, який набуває загрозливих масштабів.

Про акцію і проблеми проституції в Україні, зокрема, написала і австрійська газета Die Presse, повідомляє Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Київські студентки закликають турків не чіплятись до українських дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути