субота, 21 березня 2009 17:47

Під пам"ятником Святому Володимиру просів ґрунт

Під пам"ятником Святому Володимиру просів ґрунт

На схилі Володимирської гори в Києві, перед пам"ятником Святому Володимиру, просів ґрунт, в результаті чого пошкоджено металеву огорожу, а також оглядовий майданчик - асфальт просів, тріснув і тріщина фактично відсуває майданчик в бік Дніпра.

Як стало відомо, заасфальтована частина оглядового майданчика праворуч від пам"ятника просіла, щонайменше, на 20 сантиметрів - асфальт утворив помітну западину.

Площа просідання - півтора квадратних метра, асфальт починає просідати вже на відстані приблизно 1,5-2 метрів від постаменту. Ліва частина оглядового майданчика не постраждала.

Ймовірно, також у результаті зсуву ґрунту пошкоджена частина металевої огорожі навпроти пам"ятника - з того боку, де ґрунт на схилі сповзає вниз, деякі металеві стрижні, що з"єднують конструкцію огорожі, розірвані, і крайня частина огорожі також похилена.

Окрім того, повідомляється, що пошкоджена частина тротуару і огорожі, що відокремлює від краю схилів доріжки Володимирської гори праворуч від пам"ятника.

Також, бетонна основа металевої огорожі пересунулась від краю тротуару, утворивши тріщину шириною приблизно 20-40 сантиметрів, огорожа похилилася в бік схилу Дніпра.

Глибина тріщини - до півметра, довжина - приблизно три метри. До металевої огорожі навіть не скрізь можна підійти - небезпечно. Тріщина фактично відрізає оглядовий майданчик від тротуару.

Загалом площа біля пам"ятника, яку так чи інакше зачепив зсув ґрунту, становить 8-10 кв. метрів. Коли просів ґрунт невідомо, проте ще кілька тижнів тому такого не спостерігалося.

Ніяких огорож навколо небезпечного місця не встановлено.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Під пам"ятником Святому Володимиру просів ґрунт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути