вівторок, 24 липня 2007 13:36

Під час урагану дерева розтрощили автомобілі у Черкасах (ФОТО)
5

Територією України пронеслися урагани та буревії, внаслідок чого у 10 областях спрацювали системи захисту ЛЕП, відключивши електроенергію в 309 населених пунктах.

Як повідомляє МНС, в Миколаївській області постраждали 88 населених пунктів, Волинські - 87, Одеській - 36, Рівненській - 33, Херсонській - 26 пунктів.

Крім цього відключено 17 пунктів в Житомирській, 11 - в Запорізькій, 6 - Черкаській, 4 - Київській і 1 - в Львівській області.

На Черрнігівщиніпостраждали посіви в селах Кисельов і Борівці Кіцманського району. Зокрема 176 га кукурудзи, 16 га сої, 121,5 га озимої пшениці, 61 га ячменю і 2 гектари вівса. Всього з 8046 гектарів посівів в районі пошкоджено 376,5 гектарів.

На Запоріжжі шквальними поривами вітру частково пошкоджені крівлі 14 житлових будинків. Зокрема 8 будинків і 6 осіб постраждали в пгт Веселе.

У Новій Каховці Херсонської області в результаті падіння дерева під час грози загинули на місці 20-річна місцева мешканка і 3-річна дитина, ще один 28-річний чоловік госпіталізований.

На Волині внаслідок буревію пошкоджено 1038 житлових будинків, залишено без електропостачання 210 населених пунктів, повністю повалено 250 гектарів лісу.

Внаслідок урагану, що днями пронісся Волинською областю, знеструмлено 210 населених пунктів. Найбільше постраждали Рожищенський, Турійський і Маневицький райони. Значних ушкоджень завдано сотням житлових та адміністративних будинків, обабіч головних доріг повалено понад 1000 дерев.

Понад 400 відпочиваючих санаторію "Лісова пісня" тривалий час залишалися без елементарних умов відпочинку та оздоровлення. 10 осіб постраждали внаслідок падіння дерев та гілок.

На фото: дерева впали на автомобілі під час шквального вітру у Черкасах

Зараз ви читаєте новину «Під час урагану дерева розтрощили автомобілі у Черкасах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути