Ексклюзиви
середа, 12 грудня 2018 20:04

Перший бойовик знімуть в Україні
3

Перший український бойовик глядачі побачать до кінця наступного року
Фото: obozrevatel.com
Перший український бойовик глядачі побачать до кінця наступного року
Перший український бойовик глядачі побачать до кінця наступного року

Український режисер Сергій Шляхтюк представить перший вітчизняний бойовик. Зйомки розпочнуться найближчим часом. До кінця 2019-го українці побачать його роботу під назвою "Понад усе".

Майбутні глядачі самі виберуть акторів для стрічки шляхом голосування в мережі, розповідає Сергій Шляхтюк у інтерв'ю OBOZREVATEL.

Події розгортатимуться у недалекому майбутньому. Україна. 2025-й. Головні герої фільму Андрій та Павло стають випадковими свідками резонансного злочину. А незабаром події перетворюють їх на перших підозрюваних.

Режисер каже, що упевнений у своїх силах, хоч "Понад усе" - перший його повний метр. У різних ролях Шляхтюк долучався до шістьох повнометражних проектів. Був дублером, постановником трюків, режисером. "Якість була не дуже, але там була добра школа на власних помилках, людина тільки на практиці розуміє свої можливості", розповів Шляхтюк. Хорошу команду, яку режисер зібрав для роботи над фільмом, чоловік вважає запорукою майбутнього успіху, і називає їх другою родиною.

Сергій не боїться критики. Сподівається, що теперішні гострі язики ще скажуть: "А я його знав, я з ним працював, я тримав ту саму чашку". Знає, як зробити правильний екшн, не витрачаючи 30-50 млн.

Сюжет до фільму режисер придумав ще у 2014-му. Тезами записав у блокнот. Митець хотів зробити щось, що не так явно говорить про війну. Підніме питання соціальні, національні, але не битиме себе суперпатріотично у груди. Сергій Шляхтюк придумав свій термін — ненав'язливий патріотизм. У фільмі хоче повністю прибрати Радянський Союз, використовувати лише старі будівлі. Частина зйомок буде у Львові, зокрема і з новими сучасними будівлями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм "Червоний. Без лінії фронту" ще знімають, а книжка вже є

Було чимало бажаючих спробувати себе у ролі акторів. Анкети подали більше тисячі претендентів. Багато цікавих типажів, які співають, ведуть свої блоги, пишуть вірші, роблять короткометражки. Вони поки що не показали себе світу і Україні.

Персонажі виконуватимуть за себе 70% трюків. Це основна умова. Активно займатимуться підготовкою фізичною та трюковим тренуванням.

У мережі розмістили трейлер українського бойовика "Понад усе", який зняв український режисер Сергій Шляхтюк.

За сюжетом стрічки, напередодні приїзду комісії з ЄС жорстоко вбивають прес-аташе Консула Польщі. Андрія і Павла, що стають випадковими свідками вбивства, підозрюють у злочині. За ними полює СБУ, поліція і найманці. Тільки один детектив розуміє, що справа сфабрикована. Щоб виплутатися з ситуації Андрій змушений згадати своє військове минуле. Звернутися за допомогою до старого друга батька - міністра, який погоджується заховати хлопців і допомогти їм.

Зараз ви читаєте новину «Перший бойовик знімуть в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути