субота, 02 серпня 2008 15:17

Перша леді Франції Карла Бруні зробила відверті зізнання

Перша леді Франції Карла Бруні зробила відверті зізнання
- Я божеволію від нього і шалено його люблю, - каже Карла Бруні, розповідаючи про свого чоловіка - главу Франції Ніколя Саркозі - відомій американській ведучій. Це інтерв"ю було показане на каналах телекомпанії АВС.

Заміжжя, за словами Бруні, виявилася набагато кращим, ніж вона уявляла. Колишня фотомодель, яка звикла до яскравого життя, завжди вважала шлюб чимось дуже спокійним і дуже звичайним. Але тепер, запевняє Карла Бруні, її думка повністю змінилася. Що не дивно. Заміжжя, що автоматично накладає роль першої дами світської держави, навряд чи може виявитися тихим і буденним.

Бруні також забрала назад свої слова про те, що вийти заміж один раз і на все життя – це нудно. За її словами, Саркозі постійно оберігає свою дружину і це нове відчуття. Бруні зізналася, що хотіла б мати більше дітей, але поки не чекає на дитину. Зараз на двох з Саркозі у них четверо дітей. Троє від попередніх шлюбів у глави Франції та син у Бруні. Вона додала, що дуже сором"язлива, але прагне гідно представляти Францію, щоб народ пишався першою леді країни.

Карла Бруні усвідомлює, що наробила в житті багато помилок, але при цьому завжди робила висновки з них. Тому зараз мені не соромно за своє життя, сказала вона в інтерв"ю, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Перша леді Франції Карла Бруні зробила відверті зізнання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути