четвер, 09 жовтня 2008 16:36

Періс Хілтон балотується в "липові" президенти США (ВІДЕО)

Періс Хілтон балотується в "липові" президенти США (ВІДЕО)
Спадкоємиця багатомільйонного статку Періс Хілтон продовжує "виборчу кампанію" в образі кандидата в президенти США.

Тоді як справжні кандидати - республіканець Джон Маккейн і демократ Барак Обама - провели дебати в прямому ефірі, 27-річна блондинка розмістила в інтернеті відеоролик з новими політичними заявами.

Партнером Хілтон по "дебатах" став актор Мартін Шин, який грав президента США в телесеріалі "Західне крило". Бесіда нібито проходить на кухні під час вечірки: Періс розповідає, що вона думає з приводу економіки, війни в Іраку і "зовпо".

"Зовнішньої політики, дурник", - пояснює вона Шину.

"Сьогодні бути липовим президентом набагато важче, аніж в ті часи, коли липовим президентом був я", - нарікає Шин, який виконував роль глави держави чотири рази. На нинішніх виборах він підтримує Барака Обаму. Проте, він побажав Періс успіху, а його син, актор Чарлі Шин, пообіцяв віддати за Хілтон свій "липовий голос".

Торкнувшись економічної ситуації в США, Періс запевнила, що зараз в країні панує "найбільш велика депресія з часів "Щоденника пам"яті"" - слізної мелодрами 2004 року. Вона порадила уряду понизити ставки по кредитам, щоб населення змогло виплачувати житлові позики.

Потім дівчина перейшла на зовнішньополітичні теми.

"В Іраку є демократичний уряд, який просить нас піти. - Схоже, ми зробили свою роботу, і потрібно повернути в цілості наших солдатів додому".

"Побачимося на інавгурації, с...ки", - закінчує свій виступ Періс.

Періс Хілтон заявила про намір балотуватися в президенти в серпні, коли Джон Маккейн в одному зі своїх агітаційних роликів порівняв Барака Обаму зі знаменитостями на кшталт Хілтон та БрітніСпірс. Періс у відповідь випустила власне відео, де висміювала Маккейна.

"Сподіваюся, мої політичні супротивники візьмуть до уваги питання, про які я говорила, оскільки мені здається, вони важливі", - пояснила Хілтон. - "Крім того, я вважаю, що моє покоління і нові молоді виборці повинні активніше брати участь в нинішніх питаннях і висловити свою думку за допомогою голосування", повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон балотується в "липові" президенти США (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути