Ексклюзиви
субота, 16 квітня 2011 13:56

Переліт до Москви коштуватиме 70 грн

Переліт до Москви коштуватиме 70 грн

Перший дешевий авіарейс до Росії з'явиться вже цього літа. Російська лоукост-авіакомпанія 15 червня відправить перший літак за рейсом "Москва-Сімферополь" і назад.

Точна ціна квитків ще невідома, але мінімальний тариф - близько 70 грн. (250 російських рублів). За інформацією перевізника, рейси виконуватимуться чотири рази на тиждень по вівторках, четвергах, п'ятницях і суботах. Дана авіакомпанія використовує літаки Airbus A320.

Нагадаємо, раніше віце-прем'єр Борис Колесников заявляв, що Міністерство інфраструктури України підтримає появу в країні якомога більшої кількості бюджетних авіакомпаній. Хоча, за його словами, Мінінфраструктури протягом кількох останній місяців не отримувало жодної офіційної заявки від авіакомпаній на виконання перевезень. У разі надходження такої заяви, гарантує міністр, авіакомпанія зможе відкрити бюджетний рейс лише за 15 днів.

Втім, приватні перевізники говорять, що на українському ринку авіаперевезень невигідно працювати бюджетним авіакомпаніям. Значними обмежуючими факторами є стан українських аеропортів (низький рівень операційних можливостей, недостатньо розвинена інфраструктура, рівень обслуговування пасажирів і т.д.) і існуючі схеми нарахування аеропортових зборів.

Зараз ви читаєте новину «Переліт до Москви коштуватиме 70 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути