Ексклюзиви
вівторок, 11 листопада 2008 15:09

Пейлін сподівається на Бога у виборах 2012 року

Пейлін сподівається на Бога у виборах  2012 року

Переможений кандидат на посаду віце-прем"єра від республіканців Сара Пейлін говорить, що сподівається, Господь "вкаже їй на шлях", перед тим як вона вирішить вести в майбутньому будь-яку боротьбу за владу у Білому Домі.

Губернатор Аляски відмовилася розкривати свої плани щодо наступних президентських виборів у США через 4 роки, говорячи, що 2012 рік ще дуже далеко.

"Я не можу передбачити, що трапиться наступного дня, і менш за все - через 4 роки," - каже вона.

Проте глибоко релігійна матір 5-х дітей заявила, що якщо Бог захоче, щоб вона балотувалася на найвищу посаду, вона сподівається, він покаже їй шлях.

"Я схильна думати, Боже, якщо для мене десь відкриті двері, за що я завжди молюся, не дозволь мені пройти повз них. Покажи мені, де ці відкриті двері, - додає вона. - І якщо відкриті двері чекають на мене через 12 років чи 4 роки, і якщо це щось добре для моєї сім"ї, моєї держави, моєї нації, нагода для мене, я пройду крізь них."

Віра Пейлін привернула увагу виборців під час передвиборчої кампанії, особливо після появи в інтернеті відео, в якому її благословив кенійський мисливець на відьом у 2005 році в церкві в Алясці, повідомляє Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Пейлін сподівається на Бога у виборах 2012 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути