неділя, 20 жовтня 2019 22:12

Пашинського прив'язали до справи Гладковського

Пашинського прив'язали до справи Гладковського
Пашинського і Гладковського пов'язали однією справою. Фото: Новое время

Підозра, пред'явлена колишньому першому заступнику секретаря РНБО Олегу Гладковському, "має зв'язки" з колишнім нардепом Сергієм Пашинським.

"Що стосується багатьох інших справ, пов'язаних з економікою і зловживанням посадою, ми лише на цьому тижні зареєстрували три таких провадження, які можуть бути пов'язані з цією самою особою (Пашинським – ред.). Навіть підозра, яка пов'язана з Гладковським, теж має певні зв'язки з цим фігурантом. Це теж було частиною сюжету, пов'язаного з тим, що інкримінується Гладковському", сказав генпрокурор Руслан Рябошапка в інтерв'ю телеканалу ICTV.

Відповідаючи на питання, чи не здається йому дивним, що Пашинський, який був пов'язаний з "Укроборонпромом", звинувачується зовсім за іншим епізодом, Рябошапка сказав: "Можливо, це може виглядати дивним, але питання в тому, наскільки готові матеріали справи для того, щоб рухатись".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апеляційний суд відмовив Пашинському – він залишається під вартою

"Ми не анонсуємо підозри або певні процесуальні рішення, але протягом певного часу я не виключаю, що такі процесуальні рішення можуть з'явитися в інших епізодах", - сказав також він.

4 жовтня 2019 року слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань повідомили Пашинському про підозру в заподіянні громадянину В'ячеславу Хімікусу тяжкого тілесного ушкодження.

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка 18 жовтня заявив, що на цьому тижні Генпрокуратура зареєструвала три кримінальні провадження, де може фігурувати колишній нардеп Сергій Пашинський.

Зараз ви читаєте новину «Пашинського прив'язали до справи Гладковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути