середа, 09 січня 2008 08:44

Папарацці зняли Саркозі з Бруні на пляжі (ФОТО)
7

Папарацці все ж вдалося, під час спільного відпочинку президента Франції і 39-річної моделі в Єгипті, сфотографувати їх.

І це не дивлячись на те, що єгипетські власті зробили беспрецендентниє заходи по забезпеченню безпеки візиту президента і його подружки.

Спочатку Саркозі з новою пасією відловили прямо на виході з літака. Незабаром були затримані і два французькі журналісти, що спробували сфотографувати готель, в якому парочка уподобала номер. Співробітники єгипетської служби безпеці вимушені були навіть стріляти в повітря, щоб відігнати човен фотографів від катера, в якому знаходився президент Франції Ніколя Саркозі і його обраниця, - співачка Карла Бруні під час їхньої спільної прогулянки по Червоному морю.

Проте все це не перешкодило "мисливцям за сенсаціями" зробити високоякісні знімки Саркозі і Бруні прямо на пляжі, куди, здавалося, було просто неможливо пробратися папарацці в оточенні численної охорони.

На знімках президент Франції і його подруга з"явилися у всій красі. Судячи по безтурботному виду французького лідера і вірогідної претендентки на звання першої леді Франції, здається вони навіть і не підозрюють, що їх фотографують. Вони купаються, загоряють під єгипетським сонцем.

Залишається тільки додати, що швидше за все сам Саркозі вже змирився з тим, що за ним йде буквально справжнє полювання папарацці. Так, на останній прес-конференції, відповідаючи на питання одного з журналістів глава держави визнав, що у нього серйозні наміри, і справа рухається до весілля. Проте Саркозі відмовився назвати дату одруження, заявивши журналістам, що "дуже великий шанс, що про весілля ви дізнаєтеся вже коли вона відбудеться", повідомляє ТОПНьюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Папарацці зняли Саркозі з Бруні на пляжі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути