четвер, 06 березня 2008 18:13

Від Чернігівщини на Олімпіаду поїдуть п"ятеро

Минулого понеділка президента Національного олімпійського комітету Сергія Бубку, 45 років, зустрічали біля в"їзду в Чернігів із короваєм та народним хором. Артистки витягли Бубку танцювати польку.

Два дні в Чернігові засідав НОК. У драмтеатрі організували семінар. Під час перерви запросили до великих накритих столів. На цей час призначили і прес-конференцію.

Сергій Бубка зазирає до конференц-залу. Бачить, що журналістів мало, розвертається і йде до бутербродів. Чай у пластикові стаканчики наливають зі 100-літрового самовара.

— Чернігівщина за рейтингом Національного олімпійського комітету посідає третє місце. На Олімпіаду в Пекін від області поїдуть п"ятеро спортсменів, — говорить Сергій Бубка. — Будемо фінансувати ті види спорту, де є віддача на чемпіонатах світу й олімпіадах.

Спортивних кураторів смішить питання, з чого вони розпочинають свій день. Бубка зізнається, що зранку зарядки не робить, у спортзалі буває по обіді. Голова Чернігівської облради й керівник місцевого олімпійського осередку 48-річна Наталя Романова розповідає, що обливається холодною водою.

На Олімпіаду від Чернігівщини поїдуть Олена Костевич, Олена Давидова (кульова стрільба), Ольга Коробко, Наталія Давидова (важка атлетика), Ольга Завгородня (легка атлетика).

Зараз ви читаєте новину «Від Чернігівщини на Олімпіаду поїдуть п"ятеро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути