четвер, 15 жовтня 2009 12:44

Опозиція ще не придумала, як усунути Саакашвілі

Опозиція ще не придумала, як усунути Саакашвілі

Представники різних опозиційних рухів Грузії вирішили підписати "акт про ненапад", згідно з яким вони утримаються від публічної критики на адресу один одного. Про це 14 жовтня повідомляє "Грузия Online" з посиланням на екс-кандидата в президенти Грузії Левана Гачечиладзе.

За його словами, "акт про ненапад" дозволить грузинській опозиції не відволікатися на внутрішні протистояння. Домовленість про ухвалення документу була досягнута на зустрічі представників опозиції, яка пройшла в середу в Тбілісі.

Проте, кожен з опозиційних президентові Грузії Михайлу Саакашвілі рух домагатиметься зміни влади своїми шляхами, повідомив Гачечиладзе. На зустрічі противників Саакашвілі висловлювалися в основному дві пропозиції щодо зміни влади - шляхом демократичних виборів або в результаті різних радикальних заходів, і загальної позиції вироблено не було.

Так, глава руху "Наша Грузія - вільні демократи" Іраклій Аласанія є прихильником зміни влади через вибори, а екс-спікер грузинського парламенту і лідер "Демократичного руху - єдина Грузія" Ніно Бурджанадзе вважає, що домогтись успіху можна лише шляхом "непримиренної боротьби", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція ще не придумала, як усунути Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути