четвер, 24 квітня 2008 09:59

ООН змушена припинити гуманітарну допомогу палестинцям в Секторі Газа

Близькосхідне агентство ООН для допомоги палестинським біженцям і організації робіт заявило, що змушене буде припинити свою діяльність в Секторі Газа, якщо Ізраїль не дозволить поставляти цієї палестинської території більше пального для автомашин, повідомляє "ІНТЕРФАКС".

"Поки ввезення бензину не буде дозволено, агентство припинить надавати продовольчу допомогу 650 тисяч біженцям, а також послуги з прибирання сміття, якими користуються півмільйона жителів Гази", - цитує телерадіокомпанія Бі-Бі-Сі помічника генерального секретаря ООН з політичних питань Ангелу Кане, яка виступила в Раді Безпеки ООН.

РБ ООН зібралася в середу для обговорення кризової ситуації в Газі, проте представники західних країн, зокрема, США, Великої Британії Франції і Бельгії, покинули залу засідання після висловів лівійського представника.

Таким чином вони виразили своє обурення, коли постпред Лівії при ООН Джадаллах Азуз ат-Тальхі порівняв ситуацію в Газі з положенням в нацистських концентраційних таборах.

"Ряд членів Ради були шоковані таким підходом Лівії і не вважають, що подібні вирази сприяють просуванню мирного процесу", - заявила згодом журналістам представник британської місії Карен Пірс, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «ООН змушена припинити гуманітарну допомогу палестинцям в Секторі Газа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути