середа, 26 жовтня 2011 17:09

Ольга Фреймут запросить на вечерю двох волонтерів Євро 2012
5

Фото: Фото: Євген БОРІСОВ

25 жовтня на пресс-конференції у Львівській міській раді телеведуча Ольга Фреймут закликала львів'ян долучатись до волонтерської служби в рамках Євро 2012.

- Я звертаюсь до тих, кому більше 18 років і хто має можливість провести це літо у Львові, - говорила Ольга Фреймут. - Дуже б хотілось, аби відклалися всі справи: городи, картоплі, свині, кури і з'їхались до Львова та зробили ми це все разом. Я буду просити свою сестричку, яка зараз навчається на першому курсі, щоб вона також провела це літо у Львові.

Також Друг УЄФА ЄВРО 2012 запрошувала у волонтери журналістів. Вона обіцяла багато нових знайомств з колегами-журналістами із Європи. Як повідомила ведуча, в європейських країнах на одне місце було чотири бажаючих стати волонтерами. У Львові ж зараз є тільки понад 300 людей з 940 необхідних.

- Зі свого боку я хочу пообіцяти, що людину, яка зареєструється 500, я запрошу на вечерю, - сказала телеведуча. - Просто посидимо, поспілкуємось про життя. Можливо навіть і з 505. Давайте так, двоє людей.

Також Директор департаменту Євро 2012 Олег Засадний вручив Ользі сертифікат волонтера від імені мера міста Андрія Садового та подарував футболку.

Уже другого грудня відбуватиметься фінальне жеребкування до Євро 2012. Ведучою жеребкування буде Ольга Фреймут разом з колегою із Польщі.


Зараз ви читаєте новину «Ольга Фреймут запросить на вечерю двох волонтерів Євро 2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути