середа, 11 липня 2007 18:23

Охоронці лікарні забили на смерть немолоду пацієнтку

Російська прокуратура Ленінського округу Омська розслідує жорстоке вбивство 69-річної жінки, що померла від побоїв в місцевій лікарні. Основними підозрюваними в справі є двоє охоронців медичної установи.

Вбивство відбулося на території медико-санітарної частини N4. Причиною стала звичайна побутова сварка.

Немолода жінка захотіла покинути лікувальну установу, не чекаючи виписки. Двоє співробітників приватного охоронного підприємства, що охороняло територію МСЧ, спробували повернути її в палату, а потім почали бити пенсіонерку руками і ногами.

Побиту жінку віднесли в найближчі кущі, де вона пролежала всю ніч. У лікарні відсутність хворої виявили тільки наступного дня, коли за нею їй прийшов чоловік. Врятувати постраждалу не вдалося - травми виявилися дуже важкими і численними. Перед смертю жінка встигла описати кількість і зовнішність нападаючих.

В даний час один з передбачуваних вбивць арештований, другою відпущений під підписку про невиїзд, оскільки у нього є малолітня дитина. Обом пред"явлено звинувачення в спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели смерть.

Свою провину поки визнає тільки один з підозрюваних. На допиті він заявив, що потерпіла, нібито, образила їх з напарником, після чого у обох "здали нерви", оскільки їм регулярно доводилося терпіти хамство з боку пацієнтів.

До адміністрації лікувальної установи у прокуратури претензій немає. В той же час головний лікар МСЧ-4 Юрій Філатов сумнівається в провині співробітників ЧОП. За його словами, обидва чоловіки ніколи раніше не були відмічені в конфліктах з хворими, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Охоронці лікарні забили на смерть немолоду пацієнтку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути