Ексклюзиви
неділя, 22 липня 2007 10:32

Офіцер-ліквідатор, який перебував у "критичному стані", готується до виписки

Військові медики запевняють, що інформація про критичний стан одного з офіцерів Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, який брав участь у ліквідації наслідків аварії потяга з фосфором на Львівщині, не відповідає дійсності.

Як повідомили в Управлінні прес-служби Міністерства оборони України, про це сьогодні заявив на прес-конференції у Львові начальник Військово-медичного клінічного центру Міноборони у Західному регіоні полковник медслужби Сергій Петрук.

Він зазначив, що інформація про критичний стан одного з офіцерів МНС абсолютно не відповідає дійсності.

Щоб переконатися в цьому журналісти особисто мали змогу поспілкуватися з цим офіцером, який почуває себе добре і днями планується на виписку з військового лікувального закладу.

Петрук також поінформував представників ЗМІ про стан постраждалих на 11.00 21 липня. Він зазначив, що на лікуванні у ВМКЦ знаходиться 58 осіб, 8 осіб вже виписано і ще 7 готуються до виписки. Два військовослужбовці знаходяться у реанімаційному відділенні у стані середньої тяжкості.

Як повідомлялося 20 липня від медичних джерел надійшла інформація про критичний стан одного з ліквідаторів техногенної катастрофи на Львівщині. В.о. начальника самостійної державної пожежної частини м. Буcька Роман Іваськів був серед перших ліквідаторів пожежі "фосфорного" потягу в с.Ожидів і отримав значні опіки внутрішніх органів та органів дихання. Він надійшов у лікарню у тяжкому стані і кілька днів перебував у реанімаці, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Офіцер-ліквідатор, який перебував у "критичному стані", готується до виписки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути