вівторок, 13 жовтня 2015 11:41

ОБСЄ та СЦКК почали шукати тіла загиблих в Донецькому аеропорту

ОБСЄ та СЦКК почали шукати тіла загиблих в Донецькому аеропорту
Фото: atn.ua

Члени групи пошуку загиблих, представники "ДНР", Спільного центру з контролю і координації (СЦКК) та ОБСЄ прибули до аеропорту Донецька для відновлення там пошуку тіл загиблих.

Про це передає "РИА-Новости".

На місці присутні представники ОБСЄ, СЦКК, представники "ДНР". У планах провести огляд території донецького аеропорту, зокрема, злітної смуги. Також очікується прибуття представників Червоного Хреста.

Проводити роботи планують до 15.00 вівторка, повідомив журналістам представник "ДНР". Роботи будуть проводити як на стороні, підконтрольній українській владі, так і на стороні, підконтрольної сепаратистам.

Бої за донецький аеропорт між бойовиками "ДНР" і українськими військовими тривали з 26 травня 2014 року. У січні він повністю перейшов під контроль "ДНР". У результаті бойових зіткнень інфраструктура об'єкту була повністю зруйнована.

З 1 вересня на Донбасі набула чинності чергове перемир'я, обидві сторони і спостерігачі констатують, що його в цілому дотримуються.

Наприкінці вересня було підписано угоду про відведення на Донбасі озброєнь калібром менше 100 міліметрів і танків від лінії зіткнення. Цей процес буде відбуватися поетапно.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ та СЦКК почали шукати тіла загиблих в Донецькому аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути