субота, 30 червня 2012 03:12

Обама впорається з інопланетянами краще, ніж Ромні - результати опитування

Обама впорається з інопланетянами краще, ніж Ромні - результати опитування
noscope.com

У Барака Обами є незвичайний козир у майбутній гонці за посаду президента: "майже дві третини американців вважають, що він краще, ніж суперник-республіканець Мітт Ромні, впорається з інопланетним вторгненням", - пише The Times з посиланням на дослідження National Geographic.

Як показало опитування, в якому взяли участь 1114 американців, "більшість громадян не заперечують проти невеликого інопланетного вторгнення, оскільки розраховують, що ці космічні гості опиняться доброзичливими" - на зразок чарівного персонажа популярного фільму Стівена Спілберга "Інопланетянин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дні Балтійського моря знайшли НЛО

Повідомляється, що в НЛО вірять більше 80 млн громадян США.

Невтішне припущення раніше зробив відомий вчений Стівен Хокінг: добралися до Землі інопланетяни, на його думку, можуть виявитися "кочівниками, яких цікавлять завоювання і колонізація ... заради експлуатації кожної нової планети на предмет матеріалів для будівництва нових космічних кораблів, щоб рухатися далі".

"По-нашому, питання для дослідження досить цікавt - по суті справи, це все одно що [запитати], якого кандидата виборці хотіли бачити біля керма влади в разі раптової страхітливої кризи, яка ставить під загрозу саме існування світу", - інтерпретує дані The Christian Science Monitor.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Обами виявилася нащадком ірландського рабовласника

На демократичних праймеріз 2008 року Комітет політичних дій по позаземним феноменам був на боці суперниці Обами, Хілларі Клінтон, тому за підсумками свіжого дослідження можна говорити про деяке зрушення в настроях електорату, зазначає The Times.

Опитування також показало, що при гіпотетичній зустрічі з інопланетянином 22% постаралися б з ним потоваришувати, 15% врятувалися б втечею, і лише 2% зробили б спробу нанести йому каліцтва. 11% від загального числа респондентів заявляють, що бачили НЛО, а 80% упевнені, що влада приховує від них інформацію про гостей з космосу.

Зараз ви читаєте новину «Обама впорається з інопланетянами краще, ніж Ромні - результати опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути