середа, 15 лютого 2012 18:00

Скаргу на НЛО кияни можуть подавати на спеціальну гарячу лінію

 

У Києві з'явилася гаряча лінія з прийому скарг на НЛО та інші аномалії. На дзвінки очевидців відповідають уфологи-аматори. Найнеймовірніші свідчення людей про непізнані літальні об'єкти передають для подальших досліджень до Всеукраїнського центру аномалій "Зонд". Найчастіше скаржаться на кулі в небі, які світяться червоним і пульсують, кажуть засновники лінії

Ми запитали читачів: свідками чого незвичного ви були?

У мене є невелика ікона Ісуса Христа - Спас Нерукотворний. Уже двічі помічала, як на ній проступали густі маслянисті краплі.

Вікторія ІВЕГЕШ, 27 років, учитель, Харків

Бачили з чоловіком НЛО кілька років тому. Були на дачі. Воно пролетіло дуже низько й повільно. На вигляд - ромб із блідо-світлих кіл.

Марина ЩУКІНА, 26 років, менеджер із реклами, Київ

У дворі бачила, як собака бійцівської породи із маленьким кошеням разом їли батон. Позаторік у лікарні була свідком того, як дівчинка, на вигляд 5 років, що прийшла разом із матір'ю провідати родичку, підійшла до незнайомої жінки у відділенні онкології. Сказала їй: "Не хвилюйтеся, у вас усе буде добре, болячка більше не повернеться". Жінка тільки посміхнулася, а за 10 хвилин вийшла вражена з кабінету, де роблять УЗД. Лікарка повідомила, що пухлина зникла.

Олена САДОВА, 52 роки, домогосподарка, Львів

У дитинстві часто бачила домовика. Маленька, сіренька, лапата істота з ратицями.

Марина МЕЛЬХЕР, 25 років, продавець, Київ

Два роки тому бачив смерч у Ялті. Він рухався з боку Туреччини. Ми з товаришами саме були на пляжі. Всі перелякалися і повтікали з берега.

Василь ПРОЦЕНКО, 30 років, програміст, Київ

Мій батько Арефа в 1920-х, коли повертався із сільського клубу, побачив чи то привид, чи то НЛО. Розповідав: "Дивлюся, ніби газета йде мені назустріч. Кути її внизу були загнуті. Обійшла навколо мене й зникла". Це сталось біля старої хати, де ніхто не жив. Раніше там мешкала баба-чаклунка.

Роза Соколова, 87 років, село Рахни Гайсинського району Вінницької області

На під'їзді до Маріуполя, коли їхали машиною до батьків, здалося, що бачу здалека тіні людей на дорозі. Чоловікові нічого не сказала. Раптом він різко загальмував. Теж помітив ті тіні.

Ірина МАРЧЕНКО, 25 років, медсестра, Донецьк

Коли ходив у четвертий клас, бачив кульову блискавку. Під час грози з двома друзями сховався в глиняній хаті в знайомого. Грім так ударив, що аж стіна тріснула, де радіоприймач висів. Через тріщину влетіла вогняна куля й почала сновигати хатою.

Михайло СУХОМЛИН, 55 років, село Вирішальне Полтавської області

У квартирі якось завівся "барабашка". Наш пудель Тед боявся підійти до шафи в залі. Скавчав. За рік, коли собаки вже не було, серед ночі прокинулася від того, що в ногах щось важке лежить. Коли увімкнула світло, нічого не було.

Оксана МАСЛЮК, 28 років, домогосподарка, Полтава

Бачила привида. 1995 року була студенткою, знімала квартиру у Львові. Постійно було відчуття, що хтось у хаті є. Одного вечора виключила світло, а вікно на балконі не зашторила. Дивлюся, стоїть чоловік у профіль і курить. На ньому капелюх і плащ із піднятим коміром. Уранці хазяйка сказала, що час від часу теж його бачить. Виявилося, колись у цій квартирі вбили чоловіка. Я помолилася в церкві, й привид мені більше не являвся. Відчуття, ніби хтось ходить слідом, теж зникло.

Мар'яна МИРОНЮК, 32 роки, філолог, Львів

Бачила два величезні овали, від яких ішло світло, наче з великих прожекторів. Усе це повільно й безшумно рухалося, а потім в одну мить зникло.

Лариса Кара, 40 років, бухгалтер, Запоріжжя

Зараз ви читаєте новину «Скаргу на НЛО кияни можуть подавати на спеціальну гарячу лінію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути