Ексклюзиви
середа, 18 квітня 2012 18:50

Кожного другого уфолога звільнили з роботи

  Відвідувачі Міжнародного музею НЛО в американському місті Розвел, штат Нью-Мексико, розглядають муляж прибульця, зроблений для кінозйомок. Уфологи вірять, що 1947 року поблизу Розвела сталася аварія космічного корабля з інопланетянами, і що американський уряд досі переховує їх на секретній базі у "Зоні 51"
Відвідувачі Міжнародного музею НЛО в американському місті Розвел, штат Нью-Мексико, розглядають муляж прибульця, зроблений для кінозйомок. Уфологи вірять, що 1947 року поблизу Розвела сталася аварія космічного корабля з інопланетянами, і що американський уряд досі переховує їх на секретній базі у "Зоні 51"

Понад чотири мільйони переглядів за кілька днів зібрало на сайті YouTube відео, на якому невпізнаний літальний об'єкт з великою швидкістю рухається над південнокорейською столицею Сеулом. Відео зняв на мобільний телефон пасажир літака. Білий круглий диск пересувався в кілька разів швидше за авіалайнер. Він зник із поля зору, коли чоловік спробував скористатися зумом й наблизити зображення. Багато хто з глядачів не повірили, що на відео - НЛО. Кажуть, це могла бути краплина води, підхоплена повітряним потоком навколо літака.

2 березня поблизу американського міста Скоттсдейл, штат Аризона, завершився черговий всесвітній з'їзд уфологів. Вони шукають докази існування позаземних цивілізацій і свідчення відвідування Землі їхніми представниками. Крім очевидців НЛО, до Скоттсдейла приїхали військові, психологи, працівники спецслужб. Цьогоріч на форумі заохочували критику й скептицизм. Уфологи вважають, що з усіх свідчень про НЛО 95 відсотків - вигадки й непорозуміння. Полюють за рештою 5 відсотками - явищами й подіями, що, на їх думку, не може пояснити сучасна наука

Калеб МАЙЛЗ, 44 роки, колишній військовий, Лас-Вегас:

- У армії США я був зв'язківцем. Кілька разів під час нічних чергувань відбувалися речі, які я не міг пояснити - на всіх каналах зв'язку починалися перешкоди, дуже подібні до якогось шифру. Я не міг ні усунути їх, ні дешифрувати. Напарник, а він на 25 років старший, сказав, що це - інопланетяни, і дав почитати журнали й дві книжки про НЛО. Я подумав, що він з'їхав з глузду, але знічев'я перечитав. Пам'ятаю, пообіцяв йому вийти у відставку, як тільки мені почнуть ввижатися марсіани.

У звітах ми завжди писали, що перешкоди у зв'язку пов'язані з близькістю "Зони 51". Була версія, що хвилі, які використовують там, конфліктують із нашими. Накладаючись, вони створюють ритмічні потоки звуку, що нагадують шифр. Але під час відрядження в Багдаді вночі я почав отримувати той самий шифр. Конфліктів хвиль бути не могло, бо моя радіостанція була єдина в межах досяжності. Я помітив, що ці шифри апаратура фіксує напередодні великих терактів. Тоді підняв графік нічних чергувань у Вегасі й відстежив, що ці сигнали передували природним катаклізмам, масовим убивствам, великим аваріям, терактам. Я згадав усе, що говорив мені Джо, напарник із Вегаса. Почав питати інших, чи не помічали такого. Чесно всім говорив, що впевнений в існуванні інопланетного розуму. За місяць мене викликали на позапланову медичну комісію. Я не пройшов її, хоч усі показники були в нормі. Психіатр комісував мене з діагнозом "Посттравматичний синдром. Невроз". Удома призначили пенсію й обов'язкові візити до психіатра. Я провідав Джо. Він сказав, що пройшов через те саме. Навіть діти вважають його старим ідіотом. Моя дружина спокійно ставиться до мого хобі. Воно не нав'язливе, я просто вмикаю на ніч радіоапаратуру і слухаю. Зазвичай ловлю поліцейські хвилі, але часом буває й шифр. Найчіткіше чув його перед цунамі в Японії, падінням літака польського президента й нещодавно перед стріляниною у Франції.

Мене викликали на позапланову медичну комісію. Я не пройшов її, хоч усі показники були в нормі

Їжджу на конференції уфологів. Улітку тиждень жив зі своєю апаратурою у Великому Каньйоні. Хотів поїхати в Тибет, але мене не пустять через кордон із таким радіоприймачем. Безпосередніх контактів із прибульцями не мав. Вони спілкуються зі мною радіомовою.

Пол КЕЙВ, 57 років, анестезіолог, Нью-Йорк:

- Я почав цікавитися тематикою НЛО, переглянувши кілька фільмів у 1980-х. Поїхав у "Зону 51", подивився на уламки метеоритів. Три місяці їздив Південною Америкою. Не дуже вірив, що цивілізація майя чи бразильські джунглі можуть мати якийсь зв'язок із інопланетянами. Але почав звертати увагу, що повторюються малюнки, сюжети. У бразильському місті Куритібі нам показали те, що вважають уламком корабля. Я не знаю, що це, але воно точно не земного походження.

На конференції уфологів я звернув увагу, що цією тематикою цікавляться серйозні люди - вчителі, військові, лікарі, працівники аеро- й космодромів. Щоб дійти розуміння, що ми - не єдині у Всесвіті, потрібен серйозний багаж знань. Не уявляю фермера, який обламує кукурудзу, і йому раптом спадає на думку: "О, а чи немає у Всесвіті ще когось?" Кидає все, заганяє трактор у гараж, і їде в Канаду дивитися на гігантське каміння чи в Болівію - на уламки НЛО.

Колеги сміються з мене. Кажуть, що студентом я перебрав наркотиків. Ніхто не хоче звертати увагу, наприклад, на те, що розповідають люди, які пережили клінічну смерть. Це не можна пояснити однаковими процесами. Бо в когось зупиняється серце, а мозок ще працює, а в когось - навпаки. Однак усі бачать коридор і яскраве світло. Я ночував у дольменах Канхвадо в Кореї і спостерігав те саме.

Мелані НАЗІК, 33 роки, уфолог, Ванкувер:

- Я вчилася на фізичному факультеті в Єлі. Науковий ступінь вирішила здобувати з аеродинаміки. Мій куратор так викладав теорію, що я зрозуміла: білих плям у науці значно більше за вивчене.

Дружина почала бачити дивні сни. Помітила, що за кілька днів після них приносять багатьох тварин із завмерлими вагітностями

Почала досліджувати паранормальні явища. Їжджу в місця, де сталися масові вбивства, релігійні дива, зникли люди, бачили НЛО. Уряди Канади й США виділяють гроші, щоб я могла вільно пересуватися світом. Мені пощастило, бо решта людей не мають такого заробітку. Важко вивчати НЛО й жити тільки на пенсію. На жаль, коли в колективі дізнаються, що людина серйозно займається уфологією, ставляться до цього щонайменше зі подивом. Вигадують ідіотські причини, щоб звільнити. На цьогорічній конференції кожен другий скаржився, що втратив роботу. Людям не подобається, що хтось має інший світогляд, який до того ж відкриває ширші горизонти.

Торік їздила до Великої Британії. Там зникла ціла родина. Люди накупили їжі на два тижні, залили повен бак бензину, прикріпили магнітами на холодильник рахунки й зникли. Навіть собака кудись подівся. Там мої прилади фіксували ті самі показники, що й, наприклад, у зоні Бермудського трикутника. Я не агент Малдер, і не можу стверджувати, що ту родину й усі кораблі вкрали інопланетяни. Але те, що в цих явищ спільна природа - можу побитися об заклад.

Рекс КАЛАХЕР, 39 років, поліцейський, Даллас:

- НЛО цікавлюся чотири роки. Їздив у "Зону 51", Болівію, Бразилію. Цю відпустку проведемо в Перу. Дружина перша захопилася цим. Вона - ветеринар. Кетрін почала бачити дивні сни. Помітила, що за кілька днів після них у клініку приносять багатьох тварин із завмерлими вагітностями. Те саме - з людьми. Гінекологи в місцевій лікарні казали, що стається багато викиднів і завмерлих вагітностей. Це пояснюють магнітними бурями, змінами погоди. Кетрін зв'язалася з однокурсницею, яка працює в Брюсселі. Та підтвердила, що й у них є такі періоди. Коли Кетрін спробувала подати наукову статтю, жоден журнал не прийняв її. Але магнітні бурі в нас і, наприклад, у Європі відбуваються не одночасно, а розвиток плоду двох кобил тут і під Брюсселем зупинився одночасно.

На жодному сайт у США не стається збоїв, як із форумами, пов'язаними з НЛО та інопланетянами. Це можна пояснити тільки умисним втручанням спецслужб. Уряд не хоче, щоб ми об'єднувалися й ділилися спостереженнями.

"Щоразу, коли хтось бачить НЛО, нам розповідають, що це були якісь навчання, масова галюцинація, дивна хмара чи падаюча зірка. Але тепер, в епоху інтернету, не можна брехати всьому світу. Ми дізнаємося правду швидше, ніж усі очікують."

Пол ГЕЛІЄР, канадський інженер, політик і дослідник НЛО

Зараз ви читаєте новину «Кожного другого уфолога звільнили з роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути