Ексклюзиви
четвер, 18 вересня 2008 16:24

Об"єднана опозиція Грузії визнала свій розпад

Об"єднана опозиція Грузії (ООГ) не веде скоординованої роботи та фактично розпалася. Про це, як повідомляє агентство "Новости-Грузия", заявила генсек партії "Рух за єдину Грузію", що входить в ООГ, Катерина Беселія.

За словами Беселії, структури, що входять в ООГ, продовжують консультації, проте альянс фактично функціонує лише у складі Консервативної партії і "Партії народу". Як нагадує агентство, ООГ, що сформували дев"ять партій, фактично розпалася вже після парламентських виборів 21 травня 2008 року. Тоді опозиція, що отримала 17 депутатських місць, заявила про тотальну фальсифікацію виборів.

Проте п"ять лідерів опозиції відмовилися здавати мандати, як це зробили останні. Три партії, зокрема рух "Свобода", очолюваний Костянтином Гамсахурдіа, вийшли з коаліції. Після цього партії та їхні лідери, які залишилися в ООГ, - Леван Гачечіладзе та Георгій Хаіндрава - продовжили роботу у форматі консультацій.

Зараз ви читаєте новину «Об"єднана опозиція Грузії визнала свій розпад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути