Ексклюзиви
субота, 02 лютого 2008 16:22

Ніколя Саркозі одружився на Карлі Бруні: мер Парижа підтвердив це

Президент Франції Ніколя Саркозі в суботу, за неофіційними даними, одружився на своїй подрузі Карлі Бруні, повідомляє агентство Reuters з посиланням на місцеві ЗМІ. Французьке радіо RTL з посиланням на очевидців передало, що церемонія пройшла в Єлісейському палаці.

Мер восьмого округу Парижа підтвердив факт одруження Саркозі і Бруні. Про це Франсуа Лебель повідомив радіостанції "Європа-1". "Так, я дійсно провів церемонію одруженню двох людей, що проживають в будівлі номер 55, розташованому на вулиці Фобур-Сент-Оноре", - сказав мер, назвавши адресу Єлісейського палацу.

Він відзначив, що одруження президента Франції під час періоду його президентських повноважень - "свого роду прем"єра в історії Французької республіки".

Саркозі восени минулого року розвівся зі своєю другою дружиною Сесілією, а в грудні відправився в поїздку до Єгипту у супроводі нової подруги - 39-річної колишньої супермоделі і популярної співачки Карли Бруні. Пізніше вона супроводжувала Саркозі під час його поїздки до Йорданії.

У січні французька преса розповсюдила слух про те, що Саркозі і Бруні таємно уклали брак в Єлісейському палаці, проте ця інформація не отримала офіційного підтвердження. Бруні також заявила, що вона поки не замужем, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Ніколя Саркозі одружився на Карлі Бруні: мер Парижа підтвердив це». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути