Ексклюзиви
понеділок, 30 липня 2007 10:43

Невідомі розбили машину соратника Луценка (ФОТО)

 
Близько четвертої ранку у суботу невідомі нібито пробралися у квартиру політолога і одного з лідерів "Народної самооборони" Олеся Донія. Правоохоронці не виявили на замку слідів злому – це означає, що діяли професіонали і працювали відмичками.

"Я прокинувся від того, що хтось стояв за метр від мого ліжка і світив кишеньковим ліхтариком, - розповів Олесь Доній. - Я поворушився, і зловмисник кинувся геть зі спальні. Ще за хвилину я почув, як хлопнули вхідні двері - він втік з квартири".

Швидкий огляд показав, що з самої квартири нічого не пропало. Але як тільки приїхала міліція, і почала оглядати житло Донія, пролунав телефонний дзвінок: за триста метрів від будинку наряд міліції виявив понівечений автомобіль політолога.
"Я з вечора підігнав машину до під"їзду, оскільки рано вранці у суботу планував з дружиною виїхати у Полтавську область на фестиваль "Остання барикада", - розповів потерпілий. - Проте тепер фестиваль довелося відмінити взагалі. Думаю, негідники уломлювалися до мене додому саме для того, щоб узяти ключі від машини".

Міліція вважає, що подія не була спробою угону автомобіля, інакше зловмисники не стали б псувати автомобіль. За словами джерела, правоохоронцям вдалося знайти свідка, який бачив, як три люди громили машину молотками і важкими предметами впродовж півгодини.

Лідер "Самооборони" збирається змінити замки і вже точно поводитиметься обережніше. Він упевнений, що те що сталося - попередження і спроба тиску на нього через громадсько-політичну діяльність, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі розбили машину соратника Луценка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути