четвер, 24 липня 2008 15:54

Німці більше всього бояться убогої старості

У Німеччині збільшується страх жителів країни перед бідністю в старості. Про це свідчать результати опитування, проведеного товариством по дослідженню споживчого ринку GFK за замовленням журналу ApothekenUmschau.

Як повідомляє DeutscheWelle, в дослідженні вказується, що 42,3% респондентів побоюються, що пенсії не вистачатиме на життя. Разом з тим, в 2005 році їх число не перевищувало 35%, а в 2001 році - 24%. При цьому найбільший страх перед бідністю в старості відчувають німці у віці від 40 до 59 років. Соціологи провели репрезентативне опитування, в якому брали участь 2010 чоловік старше 14 років.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України затвердив План заходів щодо реалізації в 2008 році Стратегії подолання бідності. Згідно із затвердженим планом, уряд доручив профільним міністерствам підготувати і провести відповідні заходи для реалізації вказаної стратегії, повідомляє Лігабізнесинформ.

Зараз ви читаєте новину «Німці більше всього бояться убогої старості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути