пʼятниця, 09 березня 2007 13:44

Тижнева акція "Я говорю російською!" пройде в Одесі

Організатори акції " Я говорю російською!", яка пройде з 12 березня по 20 березня в Одесі, встановлять агітаційні намети у всіх мікрорайонах Одеси. Про це повідомила прес-служба громадської організації "Єдина вітчизна".

Під час акції збиратимуть підписи на підтримку, роздаватимуть прапорці, листівки, значки, організують автопробіги з атрибутикою акції і агітаційних мітингів у всіх мікрорайонах міста, проведуть "прямі" ефіри, трансляції з акцій, "круглих столів" і конференцій з проблем російської мови. 

Кульмінацією акції стане масовий мітинг перед початком і під час чергової сесії міської ради на підтримку проектів рішень "Про реалізацію конституційних прав і гарантій громадян на вільне використання російської мови на території міста Одеси" і "Про звернення депутатів Одеської міськради до Верховної Ради і президента України щодо недопущення ухвалення рішень по розширенню категорії громадян, які прирівнюються до ветеранів Великої Вітчизняної війни, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тижнева акція "Я говорю російською!" пройде в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути