четвер, 20 грудня 2012 11:19

"Не хвилюйтесь, кінця світу не буде" - мер Коломиї заспокоює жителів біл-бордами

18 грудня на двох центральних вулицях міста Коломия,що на Івано-Франківщині, зявилися біл-Борди із зображенням планети і сонця,що сходить, з текстом "Не хвилюйтесь, кінця світу не буде".

Місцевий мер Ігор Слюзар у такий нестандартний спосіб закликав місцевих жителів не хвилюватись з приводу фальшивих пророцтв про кінець світу.

Зі слів самого Слюзара, які він опублікував на своїй сторінці в Facebook, "метою такого заходу, було покласти край дешевим спекуляціям задля кращого продажу непопулярних для даної пори року товарів,а також масовим залякуванням людей, від яких справжні страждання в очікуванні 21-го числа переживають емоційно–вразливі люди та діти".

"Якби Ви не зупинили мене, то навіть би не звернув уваги, - зазначив 43-річний коломиянин Іван. - Мені ніколи думати про такі речі,я мушу заробляти гроші для сім'ї,а про кінець світу й думати годі".

25-річна тренер з фітнесу Олена зазначила, що "може воно й має місце, самій якось не по собі зі всіма цими пророцтвами, це хтось мусить припинити. А хто як не чоловік візьме на себе таку відповідальність".

"Я вас прошу, дайте спокій з цими дурницями. Мені би авто служило та люди їхали", - каже про набридлу тему таксист Олег.

Зараз ви читаєте новину «"Не хвилюйтесь, кінця світу не буде" - мер Коломиї заспокоює жителів біл-бордами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути